Account bij PetPlein

U kunt een account aanmaken door op de knop Mijn account te drukken. Deze knop vindt u onderaan op de website van PetPlein. In het volgende scherm vult u uw gegevens in. Op de plekken waar een rood sterretje staat, dient u uw gegevens altijd in te vullen. Als u alles heeft ingevuld, drukt u op Registreren. Nu is uw account aangemaakt en kunt u bestellen bij PetPlein.

Om bij PetPlein te bestellen heeft u geen persoonlijk account nodig. Het voordeel van een account is bovendien dat u bij een mogelijk volgende bestelling niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen en gemakkelijk vorige bestellingen kunt herbestellen. Zo heeft u in één klik uw favoriete producten bij de hand.

Om een nieuw wachtwoord aan te maken druk je op Wachtwoord vergeten wanneer je wil inloggen bij je account, dit kan ook bij de checkout.

Wanneer u een account aanmaakt worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van PetPlein. De gegevens worden in het kader van verantwoord klantenbeheer alleen gebruikt voor interne doeleinden en de automatische verwerking van bestellingen. Ons systeem is beveiligd volgens de hoogste standaarden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Bezorging & verzenden

Nederland: € 2,95 verzendkosten onder bestellingen van € 25,-, daarboven gratis.

België: € 7,95 verzendkosten onder bestellingen van € 25,-, daarboven gratis.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst en deze is verwerkt, dan is het niet mogelijk om aan deze bestelling extra producten toe te voegen. Wel kunt u altijd een nieuwe bestelling doen.

Mocht het onverhoopt zijn dat u een verkeerd product ontvangt, dan kunt u dit product terugsturen. Wanneer u een ander product heeft ontvangen, dan u heeft besteld, dan zullen de verzendkosten worden vergoed. In het geval dat u zelf het verkeerde artikel heeft besteld en wilt retourneren, betaalt u wel de verzendkosten van het retourneren. 

Als u uw bestelling na 4 werkdagen of langer nog niet heeft ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen dan contact met de vervoerder. U kunt PetPlein Klantenservice bellen op +31 6 53 300 720 of ons een mailtje sturen: info@PetPlein.nl.

Op het moment dat uw bestelling verzonden wordt, krijgt u automatisch een e-mailbericht van ons.

Ja. Nadat uw pakket door ons voor verzending gereed is gemaakt, kunt u het verzonden pakket volgen op de website van onze vervoerder. De benodigde gegevens hiervoor vindt u in de e-mail die u van ons ontvangt zodra uw bestelling door PetPlein wordt verzonden.

Ja dit is mogelijk. U kunt in uw accountgegevens een tweede adres toevoegen. Wanneer u uw bestelling op dit andere adres wilt laten bezorgen, geeft u dit dan aan in het bestelproces. Dit doet u door dit adres bij het verzendadres in te vullen, vervolgens een factuuradres in te vullen met uw eigen adres.

Retourneren

Heeft u spijt van uw aankoop? Geen probleem, want bij PetPlein.nl staan garantie en service hoog op het lijstje! U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor uzelf. Gebruik het retourformulier in het geval u producten wilt retourneren.

U kunt het product altijd retourneren binnen 14 dagen en in de originele en onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn voor u zelf. Zie decontactpaginavoor ons adres.

Wanneer u het juiste artikel heeft besteld, maar het verkeerde artikel heeft ontvangen, hoeft u de kosten voor het retourneren niet te betalen. Wanneer u een verkeerd product heeft besteld en wilt retourneren, dan zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

Betalingen bij PetPlein

Volg de instructies op het scherm. Probeert u eventueel een andere betaalmethode. U kunt tijdens werkdagen altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Bij PetPlein kunt u op de volgende manieren betalen:

 • iDeal
 • Creditcard Mastercard
 • Creditcard Visa
 • Paypal
 • Belgische klanten kunnen ook betalen met Mr Cash of Maestro

Betalen bij PetPlein doet u altijd veilig en vertrouwd via uw eigen bank.

Betalen achteraf is alleen mogelijk wanneer u kiest voor de betaalmethode Klarna. Wilt u meer informatie over hoe deze betaalmethode werkt dan kunt u het best naar deze pagina toe gaan.

Producten en gebruik

Deze informatie kunt u vaak vindeninde product beschrijving. Staat dit niet vermeld, dan kunt u mailen met een van onze deskundige medewerkers via info@PetPlein.nl 

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald merk of product, dan kunt u de zoekfunctie gebruiken op de homepage of zelf op zoek gaan op onze site. Levert dit niets op, neem dan contact op met onze klantenservice.

Als u uw bestelling heeft ontvangen, krijgt u na 7 dagen een mailtje met de uitnodiging om een recensie te plaatsen. Zo kunt u andere klanten helpen bij het maken van een keuze.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van PetPlein. Dit kunt u doen door in te schrijven via het formulier onderaan deze pagina. U kunt zich ook inschrijven via de aanmeldingsbutton rechtsboven op de homepage.

Grote verpakkingen en dubbel verpakkingen honden- en kattenvoer zijn bij PetPlein een stuk voordeliger. Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet om het voer goed en vers te bewaren. Als u deze tips opvolgt, kan uw huisdier iedere dag van lekker voer genieten, terwijl u dankzij het kilo-voordeel geld kunt besparen. Droogvoer is ongeopend meestal lange tijd houdbaar; in het algemeen zelfs nog enige tijd na de aangegeven houdbaarheidsdatum. De houdbaarheidstermijn staat op de verpakking vermeld.

Vershoud tips:

 • Bewaar het voer op een koele, donkere en droge plek, bijvoorbeeld een kelder of een garage.
 • Sluit de zak altijd goed af bijvoorbeeld met speciale klemmen of een knijper.
 • U kunt een deel van het voer ook in afgesloten bewaarbakken bewaren. Op deze manier vermindert u de blootstelling van het voer aan zuurstof, licht en vocht en blijft het langer houdbaar.
 • Voorkomen moet worden dat het voer op een te warme plek staat, vooral in de zomer. Hoe koeler de bewaarplek hoe beter.
 • Na het openen van de verpakking is goed afsluiten belangrijk. Indien de zak niet goed wordt afgesloten, zullen smaak en geur afnemen. Natvoer en (ontdooid) vers vlees zijn na het openen van de verpakking nog 2 dagen houdbaar in de koelkast, mits afgedekt. Verkleuring van vers vlees en blikvoer kan optreden doordat er zuurstof en licht bij komt.
 • Voorgaande tips zijn algemene adviezen. Kijkt u op de verpakking voor de precieze houdbaarheidsdatum en eventuele tips om het voer vers te houden.

Nieuwsbrief van PetPlein

Hierin vindt u informatie over speciale aanbiedingen, nieuwe producten en de laatste nieuwtjes over huisdieren in het algemeen. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, mist u geen enkele aanbieding meer!

Dit kunt u doen door in te schrijven via het formulier onderaan deze pagina. U kunt zich ook inschrijven via de aanmeldingsbutton rechtsboven op de homepage.

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van PetPlein, ontvangt u van ons alleen onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan andere bedrijven.

Stuur ons een bericht

info@petplein.nl

Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem telefonisch contact met ons op

+31 6 53 300 720

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 zijn we telefonisch bereikbaar.